Üdvözöllek, Vendég

Minden csoportról) több, 2-3-4 db mintakép készül. Egy példányban kiválasztás céljára. Megtekinthető az Óvónőnél, Dadusnál. Ön abból a fényképből fog kapni amelyiket Ön kiválasztott, (több darabot is kérhet). 

Kétféle méretben készülnek: a hagyományos 15x21cm-e és a hosszúkás "panoráma" jellegű 13x25cm-es. Mindkét fénykép ugyan annyiba kerül, mert a fényképek területe közel azonos. A fotózás piilanatában dől el melyik verzió készül. Ha nagy létszámú a csoport, akkor célszerű a panoráma, kevesebb gyereknél látványosabb a közismert 15x21cm-es méret. Fényképezés után már nem átszerkeszthetőek. A fényképezőgépen lehet beállítani a normál vagy panoráma funkciót.
A megrendelt csoportképek csak 2 - 3 héttel a mintaképek megtekintése, és kiválasztása után lesznek kiszállítva, a többi utórendeléssel együtt. 
Mindkét méret ára általában 350 Ft/db(de ez az ár, plusz és mínusz 30-40-50 Ft-al eltérhet, az iskola óvoda választása miatt). Az Önnek elküldött megrendelő lapon található az aktuális ár.                          15 x 21 cm-es csoportképek, óvodában