Üdvözöllek, Vendég
Csak utórendelésként rendelhető !

3 dl-es mosogató gépben mosható, mikrohullámú készülékben használható, "ORKA" bevonattal ellátott, az átlagoshoz képest plusz egy védő réteggel bevont típus..

Mi a bögre teljes palástját 21 cm hosszan, 9 cm magasan fényképekkel, és grafikákkal díszítjük. (általában a gyermekről 2 db fénykép látható jobb és bal oldalon, így nem kell külön jobbkezes, vagy balkezest rendelni. Testvérek esetén, három vagy több gyermeknél csak középen lehet a fotót elhelyezni, a két szélén színes grafika folytatódik 21 cm szélességben.
Figyelem ! Állóképet nem célszerű bögrefotóra kérni, mert kicsi a gyerek feje, nehezen felismerhető az arca. Ha mégis állókép sorszámát adja meg akkor deréktől felfelé kinagyítva kerül a bögrére, nem lehet jó minőségben úgy felnagyítani, mintha egy portré jellegű eredetileg is arcképnek fényképezett kép lenne...
A bögréken lehetőség van az osztályról készült csoportképet is elhelyezni. Praktikus ajándék Osztályfőnököknek....
Végzős, ballagós osztályok számára "ballagási emlék" bögre is rendelhető.
A bögréken nem ugyan az a háttér látható ami a papírképeken volt. Az oka egy álló formátumú kép 10 cm széles, 15 cm magas (vagy nagyobb), a bögre palástja 20 cm hosszú, ezért sokkal látványosabb ha a bögre teljes felületét kitöltjük háttér színnel. Ez esetben az arcot fel tudjuk nagyítani, és a bögre mindkét oldalán elhelyezni, középpen nem marad fehéren. Ha állóképet rendel lényegesen kisebb a gyermek fej mérete, nehezebben felismerhető. (ha kéri elkészítjük, de szólunk előre)
 
Anyáknapi Emlék bögre 1
Porcelán bögréink, "ORCA" márkájú bevonattal ellátottak. A különleges réteg miatt sokkal jobban bírják a mosogatógépet, mikrohullámú sütőt. Minden egyes bögrét, sütés után tesztelünk,  vagyis a bögre sütőgép kb: 3 perc alatt felmelegíti, 195 celzius fokra, ha elkészült Mi azonnal bedobjuk egy hideg vizzel teli edénybe. Ha a bögrében gyártás utáni "feszültség" lenne azonnal szétrobbanna darabjaira. Ha egyben maradt akkor Önnek is garantáltan egyben marad, ha hirtelen hideg vízbe teszi. (egy dolgot nem bír, ha leejtik).