Üdvözöllek, Vendég
Csak utórendelésként rendelhető !

19 x 27 cm-es 3 mm vastag, gumi bevonatú, (az asztalon nem csúszik), nyersanyagra készült egérpad. A teljes 19 x 27 cm-es felülete nyomtatva van, nincs "üres" fehér felület az egérpad szélén.

Az Ön által megadott számú kép hátterével lesz elkészítve az egérpad, tehát az Önnél levő fényképet a "Reklámajándék Kft." munkatársai felnagyítják, és szublimációs technológiával elkészítik az egérpadot. Kivétel, ha valaki pl: igazolványképről rendel egérpadot, akkor nem fehér lesz a háttér, pl: hasonló, vagy más mint az alábbi mintaképen. Mindég az Önnél levő kép hátterével készül.

A nagy méret miatt még az állókép is mutatós, de bármelyik arckép is jól mutat rajta.
Óvodai csoportkép is elhelyezhető az egérpadon, így szép ajándék az Óvónők részére is, de természetesen a gyermekek is rendelhetnek ilyet. Celofán védő csomagolásban kerül kiszállításra, ha használat közben szennyeződés éri, óvatosan mosogatószerrel tisztítható. Semleges, tehát aminek szaga (illata van) nem szerencsés mert drága ablakmosó folyadékkal már sikerült valakinek kárt tenni benne....
19 x 27 cm-es, egérpadokat 3 mm vastag gumi hátoldalú, szemből fehér szövet, szublimációs bevonattal gyárilag ellátott anyagra nyomtatjuk. Kipróbáltuk az 5 mm vastag  változatát is, de nem voltunk vele megelégedve. A vékonyabb nyersanyagon jobb a hő elosztás, ezért a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek. A készítésről röviden: A Photoshop CC.  programmal kiretusált, körbevágott, zöld hátteres nyersanyagról eltávolítjuk az ideiglenes "zöld" színt, majd bármely .JPG hátteret, és feliratot készítünk. A lentebb látható EPSON szublimációs festékkel feltöltött nyomtatóval, tükörképként kinyomtatjuk. A papír is egyedi, egyik oldalán itatós szerűen beszívja a festéket, a hátoldala inkább szilikonosnak - viaszosnak nevezhető, mert nem engedi át a festéket, és bírja a 195 celzius fokot 2 - 3 percig. Ragasztáshoz hőálló a felületen nyomot nem hagyó ragasztó szalagot használunk. (sérülés mentesen, ragacs nélkül lejön).  A/4-es  méretű sík préssel,  195 fokon 2 - 3 percig közepes nyomóerővel préseljük a nyersanyagot és a papíron levő fotót. A gép jelzi ha elkészült, a mágnes elenged kinyitja a két nyomólapot, és kivehető a még forró kész termék.              Celofán tasakban kerül kiszállításra.
Ha véletlenül használat közben szennyeződés éri, langyos vízzel, és semleges hatású konyhai mosogatószerrel tisztítható.