Üdvözöllek, Vendég
Csak utórendelésként korlátlanul rendelhető !
 
 - üres fénykép nélküli kulcstartó      3,5 x 4,5 cm-es igazolvány fényképhez
 - üres fénykép nélküli kulcstartó      2,5 x 3,5 cm-es bélyegkép  fényképhez
 - üres fénykép nélküli hűtőmágnes  4,5 x 6 cm-es hűtőmágnes méretű képekhez
 - MEGSZŰNŐ termék:
 - üres fénykép nélküli 10x15cm-es kép befogadására alkalmas hűtőmágnes, univerzális, kitámasztó lába is van ezért polcon kitámasztható, vagy a falra felakasztható.
 
  pl: trafikosoknak, viszonteladóknak, 50 db-os kiszerelésben, nagykereskedelmi áron is rendelhető kulcstartó, vagy hűtőmágnes  (kérem telefonon egyeztessünk)
 

10 x 15 cm-es univerzális hűtőmágnes, kitámasztóval, álló formátumú (pl: portré, álló, rajzolt képekhez, de fekvő formátumban, Karácsonyi, Húsvéti, Anyáknapi képekkel is jól mutat.

Öt színben, világos zöld, világos kék, sárga, pink, fehér színekben.

Ez a termék véglegesen megszűnt. Nagyon keveset rendeltek, 12 féle színben gyártják, nem tudunk ekkora raktárkészletet tartani

darabonként utólag rendelhető kulcstartók. Csak az "AKCIÓS" -ként rendelt képekhez van 2 db kulcstartó csomagolva. Ha csak igazolvány képet kér, mást nem akkor nincs kulcstartó a csomagban, de korlátlan számban pénzért rendelhető.      Igazolványkép + csoport kép, NEM akciós!

"üres" fénykép nélküli kulcstartók vásárolhatók, 35x45mm-es kép számára. Bélyegképekhez kisebb 24x35mm-es változatban is kapható. Ha kevés a "hűtőmágnes" csomagba csomagolt 2 db hűtőmágnes, utólag még korlátlan számban rendelhet
Műanyag kulcstartók csak átlátszó színben rendelhetők, elfogytak a színesek. Több száz darabos színenkénti raktárkészletet nem tudunk tartani. Kifutó színek,(pink, halványkék, neon zöld, sárga). 12 féle színben gyártják, nem tudunk ekkora raktárkészletet tartani. Ha elfogy már csak átlátszó színben rendelhető.

 

Utórendelés, postai utánvéttel:  RENDKÍVÜL DRÁGA !!!  pl: 900 Ft értékű csomag ára a boríték méretétől, és súlyától függően kb: 1.450 - 1.850 Ft + a 900 Ft-os, fénykép értéke...... több mint 2.800 Ft lenne. Ön dönt, Mi előre jelezzük a várható költségeket. Mi továbbra is csak a megrendelő lapon előre jelzett összegeket kérjük, a többi költség a Posta költség.