Üdvözöllek, Vendég
Csak utórendelésként korlátlanul rendelhető !
 
 - üres fénykép nélküli kulcstartó      3,5 x 4,5 cm-es igazolvány fényképhez
 - üres fénykép nélküli kulcstartó      2,5 x 3,5 cm-es bélyegkép  fényképhez
 - üres fénykép nélküli hűtőmágnes  4,5 x 6 cm-es hűtőmágnes méretű képekhez
 - MEGSZŰNŐ termék:
 - üres fénykép nélküli 10x15cm-es kép befogadására alkalmas hűtőmágnes, univerzális, kitámasztó lába is van ezért polcon kitámasztható, vagy a falra felakasztható.
 
  pl: trafikosoknak, viszonteladóknak, 50 db-os kiszerelésben, nagykereskedelmi áron is rendelhető kulcstartó, vagy hűtőmágnes  (kérem telefonon egyeztessünk)
 

10 x 15 cm-es univerzális hűtőmágnes, kitámasztóval, álló formátumú (pl: portré, álló, rajzolt képekhez, de fekvő formátumban, Karácsonyi, Húsvéti, Anyáknapi képekkel is jól mutat.

Öt színben, világos zöld, világos kék, sárga, pink, fehér színekben.

Ez a termék véglegesen meg fog szűnni. Nagyon keveset rendeltek, 12 féle színben gyártják, nem tudunk ekkora raktárkészletet tartani

darabonként utólag rendelhető kulcstartók. Csak az "AKCIÓS" -ként rendelt képekhez van 2 db kulcstartó csomagolva. Ha csak igazolvány képet kér, mást nem akkor nincs kulcstartó a csomagban, de korlátlan számban pénzért rendelhető.      Igazolványkép + csoport kép, NEM akciós!

"üres" fénykép nélküli kulcstartók vásárolhatók, 35x45mm-es kép számára. Bélyegképekhez kisebb 24x35mm-es változatban is kapható. Ha kevés a "hűtőmágnes" csomagba csomagolt 2 db hűtőmágnes, utólag még korlátlan számban rendelhet
  Kifutó színek,(pink, halványkék, neon zöld, sárga). 12 féle színben gyártják, nem tudunk ekkora raktárkészletet tartani. Ha elfogy már csak átlátszó színben rendelhető.

 

Utórendelés, postai utánvéttel:  RENDKÍVÜL DRÁGA !!!  pl: 900 Ft értékű csomag ára a boríték méretétől, és súlyától függően kb: 1.450 - 1.850 Ft + a 900 Ft-os, fénykép értéke...... több mint 2.800 Ft lenne. Ön dönt, Mi előre jelezzük a várható költségeket. Mi továbbra is csak a megrendelő lapon előre jelzett összegeket kérjük, a többi költség a Posta költség.