Üdvözöllek, Vendég
Ez a kívánság nem minden intézményben rendelhető, csak ott kérhető ahol a megrendelő lapon is megtalálható.   Több méretű fénykép két lapon, különböző méretű fényképet tartalmaz.

2 db A/4-es lapon több méretű fénykép van elhelyezve, így olcsóbban lehet egy beállításból, különböző méretekben, egyszerre rendelni. (háttér nem választható képenként)

 

2 db 10x15 cm-es,  (első lapon, ugyan az a méret mint a portré csomag)

2 db 6x9 cm-es(első lapon tablófotó méret nagyobb pénztárcában elfér)

2 db 6x4,5cm-es,   (első lapon, ugyan az a méret mint a hűtőmágnes kép csomag, mágnes utórendelésként rendelhető)

6 db 3,5x4,5cm-es (első lapon, ugyan az a méret mint az igazolvány kép csomag, kulcstartó utórendelésként rendelhető)

2 db 15x21 cm-es,  (második lapon, ugyan az a méret mint a nagyított portré csomag)

Az A/4-es lapok egyben, felvágás nélkül, celofánba csomagolva kerülnek átadásra.  (Így Önnek olcsóbb)

A fényképek Fujicolor Chrystal Archive LUSTRE (félig matt) felületű fotópapírra készülnek.

Egy felvétel készül a fenti mintaképeken látható elrendezésben a  felsorolt méretek és darabszámok szerint, az ott látható fix háttérszínekkel és keretekkel. A helyszínen több felvétel készül, de csak a legjobb kép kerül elmentésre, és abból készül a fénykép csomag.

Nem lehet minden képhez különböző színű háttereket válogatni mint a többi kívánság esetén. Testvérek esetén is minden képen egyszerre láthatóak a testvérek, nem külön - külön.

Ha külön - külön rendelné a képeket dupláját fizetné mint a megrendelő lapon látható összeg, de így -50%-os kedvezményt kap. 
A megrendelőlap hátoldalán "utórendelésként" a csoportképek kiválasztásával együtt lehet korlátkanul rendelni 10x15cm-es, 4,5x6cm-es hűtőmágneseket, és 3,5x4,5cm-es kulcstartókat igényének megfelelően. A kivágott papírképek, pont elférnek a hűtőmágnesekben, kulcstartókban.  
 
 
 
portré kép, állókép, igazolványkép, nagyított portré, 25x38cm-es portré, fali nagyítás, fénykép órával,  fénykép naptárral, 15x21cm-es kép