Üdvözöllek, Vendég

Tisztelt Fényképész Kolléga!

Szeptembertől, ha véget ér a COVID járvány újra beindítjuk fotólabor kapacitásunkat, és hasonló módon, mint a Mi www.iskolaifoto.hu vagy www.ovodaifoto.hu oldalainkon, Ön lefényképezi iskolákban, óvodákban a zöld hátteres fényképet, Mi a zöld hátteret eltávolítjuk és az szülő által web-en kiválasztott hátteret + előteret elhelyezzük. Segítek a háttér kiválasztó WEB oldal összeállításában is. Önnek csak a kért háttér sorszámát kell commander-ben a nyers „kép szám végére” írni.

Két Frontier-350-es és egy Frontier-500-as, + 2 db ipari Fuji SP-2000-es scennelő állomásunk van. Bögre, puzzle, egérpad, készítéséhez is teljes felszerelésünk rendelkezünk. Nézze meg a fentebb jelzett oldalainkat, ha hasonló (vagy más típus) érdekli jelezze. Most még van szabad kapacitásunk... Kiépített számitástechnikai kapacitásunk jelentős...Mások csak a kész képek kinyomtatásával foglalkoznak, Mi a teljes feldolgozást is elvállaljuk.

Minden új ötletre nyitottak vagyunk. Ha ad telefonszámot visszahívom! e-mail: info@fotobusz.hu Legújabban beszerzett DELL PRECISION 5810, és 3620 munkaállomások egy német tervező irodából származnak, nagy sebességgel fut a Photoshop. Egyszerre 4 gépen 4 ember tud dolgozni Gyárilag Fujifilm-től vásárolt programok a lézeres levilágító gépekhez lettek optimalizálva csoportképek feldolgozása RAW-ban mindent archíválunk szervereinken szublimációs nyomtató, bögre, puzzle 2 db Frontier-350,és és egy Frontier-500 többféle tintát használunk plakátok A/3-as nyomtatása DELL szerverünk a gyors munkaállomások közötti másolásokra lett optimalizálva. 16 db SAS winchester dual processzor 128 Gb RAM elegendő. Német tervező irodából megvásárolt komplett rendszer.