Üdvözöllek, Vendég
Megszemélyesíthető (feliratozható) fényképek

Megszemélyesíthető fényképeket főleg nagyobb iskolás gyermekek szokták rendelni akik már megtanultak írni. Óvodásoknál is szép emlék, ha sajátkezüleg írt üzenetek helyett anyuka, vagy nagyobb testvér írja fel a kedves szavakat, nagymamának, keresztanyának, vagy bárkinek a családból, akik a kisgyermek szeret.

Nem akartunk különbséget tenni az óvodások, iskolások között csak azért mert Ők később tanulnak meg írni, olvasni. Aki nem kíván ezzel a lehetőséggel élni az rendelhet még többféle kívánságból, hátterek százaiból. 

4 db különböző hátteres kép, egyénileg feliratozható!
Új képformátum, új képkivágás (Square Printing) 8,9x12,7cm-es fotópapíron.
(bővebb leírás a lap alján olvasható)
701 702 703 704
Ha nem kíván hátteret választani akkor 701-tól, 704-ig hátterekkel készülnek a képek. Az alábbi minta hátterekből szabadon válogathat, a háttér számát írja fel a megrendelőlapra.
705 706 707 708
709 710 711 712
713 714 715 716
717 718 719 720
721 722 723 724
725      
A digitális kor a fotózást a mindennapi élet részévé tette, hiszen a becslések szerint 1200 milliárd expozíció készül csak 2018-ban. Ezért fontos célnak tűzte ki a Fujifilm a papírképek újra felfedezését a fiatal generáció számára. A Fujifilm ennek elérése érdekében bemutatja a
Square printing formátumot. Miért négyzet formátum? Az Instagram effektus – amely egy egyre népszerűbb közösségi oldal, ahol több mint 600 millió aktív felhasználó bizonyítja a négyzet forma népszerűségét, illetve annak a korosztálynak a közösségi oldala, amelyet a Fujifilm szeretne megszólítani.
A mai modern világban megváltoztak a fényképek méretei. Évtizedekig minden kép a hagyományos negatív LEICA szabvány szerint készült. Később a digitális fényképezőgépek megjelenésével a szenzorok gyártástechnológiája miatt kicsit hosszabb képek készültek, alul felül, vagy két oldalt fehér csíkkal, vagy kinagyítva a kép közepét. A közösségi oldalak megjelenésével az emberi szem hozzászokott más formátumokhoz is. Újra megjelent az INSTAX technológia és képméret. Az idősebb korosztály POLAROID néven ismerheti. Természetesen a technológia évtizedek alatt sokat változott, és javult a képek minősége és élettartama is.

Külföldi web oldalakat nézegetve egyre több helyen már levelezőlap méretnél kisebb, majdnem négyzet formátumú képeket is készítenek, nem csak a megszokott téglalapot. Instagram oldalakon is ez a modern, a trendi. Okos telefonok kijelzőméretéhez jobban optimalizálható, sokkal látványosabb.

Mi hagyományos Fuji Chrystal Archive fotópapírra hasonló képkivágású képeket készítünk. Régen csak a fényképek hátoldalára írtak jókívánságokat, üzeneteket. Az új képkivágásnál alul egy fehér sáv található, ami filctollal feliratozható, mondhatjuk úgy is, hogy megszemélyesíthető. Magyar nyelven nem sikerült jobb nevet találni, de minden Nagymama boldog, ha iskolás unokája a saját kezével ír üzenetet az ajándékba adott fényképére. 

Szülők kérték, Mi teljesítjük jelmondatunknak megfelelően ettől a tanévtől rendelhető lesz. "Megszemélyesíthető fénykép" néven. (ha valakinek van jobb javaslata a névre, köszönettel vesszük. Lehetne Instax ?? vagy új-Polaroid ?? név is)

Az új formátumba az eddigi megszokott módon zöld háttér előtt fényképezzük gyermekét, amit green-screen számítógépes technológiával eltávolítunk, és az Ön által kiválasztott háttérre kicserélünk. A külső keret lehetne fehér is mint a polaroid képeken, de Nálunk akár négy különféle hangulatú kerettel is kérhető, igényének hangulatának megfelelően. A fényképek mérete kisebb a megszokottnál, 9x13cm-es. (89x127mm-es) Sokan ballagásnál a virágcsokorba is beköttetik, karácsonykor a fenyőfára felfüggesztik, vagy az ajándékok csomagolására, egyedi jókívánságaikat írva felragasztják.

Fiatalok körében nagyon népszerű, divatos színekben kapható, az INSTAX rendszerű fényképezőgép. Működési elve hasonló az egykori Polaroid rendszerhez. Mi hagyományos Fuji fotópapírra, lézeres levilágítással dolgozunk, csak a képek formátuma hasonló, tartóssága megegyezik az összes Fuji fotópapír tartósságával, emberöltőkben mérhető.