Üdvözöllek, Vendég
Főoldal » 2017 » Augusztus » 11 » Az oldal használatáról...
20.05.57
Az oldal használatáról...

Rózsavölgyi - fotó - az autóbuszos fényképész készíti (fotobuszba épített műteremben)

Háttér választáshoz, mintaképek a képernyő bal oldalán, található függőleges oszlopra kattintva nyílnak meg...

(honlap menü oszlopában, a keresett kívánságra kattintani)

Minden AKCIÓS kívánsághoz 2 db AJÁNDÉK kulcstartót adunk,

Itt az első oldalon információkat talál a megrendelő lap kitöltéséről, a hátterek egyedi kiválasztásának lehetőségéről, az árakról, testvérek közös fotózásáról, utórendelési lehetőségekről, fényképes ajándéktárgyak utórendeléséről.
(kérem görgesse lefelé az oldalt, majd a bal oldali menükből kedvére válogathat)


     További információ>>

Rendelhetők AKCIÓS csomagban is

   Képeslapok: Karácsonyra, Húsvétra, Anyák napjára, Születésnapra, több háttérrel.
AKCIÓS csomagok 2 db ajándék kulcstartóval


Hógömb, hűtőmágnes, fotóbögre, puzzle,
választott fényképpel, több testvérnek is.

Garfield ajánlásával...

 

fiatal évjáratú IKARUSZ fotóműterem busz

Fényképeink, fotóbuszban készülnek, helyben az iskolában, óvodában, egyforma minőségben. Új: "parapetes" rendszerű állóhelyi fűtőtestek, szagtalanok, komfortosak, mint egy lakásban, lakóautók fűtésére tervezték gyárilag.


Hűtőmágnesek 6 x 4,5 cm, portréhoz 10 x 15 cm 

Ha Ön megkapta az iskolában vagy óvodában a vonalkódos megrendelő lapokat eldöntheti, hogy az általunk javasolt ( iskolás, fiús - lányos színvilágú) háttereket kéri, óvodákban (fiúk és lányok), vagy itt az internetes oldalon egy másik Önnek tetsző hátteret választ ki. Bal oldalon a kívánság sorokra kattintva bejönnek a minta fotók. Felül jól elkülönítve az "alap" fényképek láthatók, néhány esetben, külön életkornak megfelelően, fiús vagy lányos színvilágú mintaképekkel. Ha Ön nem kíván változtatni akkor csak jelezze "X" kérését. Ha úgy dönt nem az "alap" hátterekkel kéri akkor a választható mintaképek alatti sorszámokat kérem írja be a megrendelő lap azonos nevű kívánság sorába. A csomagban található képek darabszáma a lapon és itt az oldalon is olvasható. Csak annyi kocka található a papíron ahány képből áll a csomag. Ha Ön szeretne az "alap" képekből és az alatta levő választható képekből is rendelni, megteheti. A kockákba az Ön ízlésének megfelelő képek sorszámait írja, akár vegyesen is. Ha pl: négy egyforma képet kér akkor a választott számot is négyszer írja egymás után. Ha Ön dupla fénykép csomagot kér akkor az külön jelezze, és ez esetben egymás után kértszer lesz gyermeke lefotózva, és mindkét esetben készülhetnek különböző, vagy azonos hátterű fényképek. Természetesnen van utórendelési lehetőség is....

Testvérek fotózása: ha Önnek több gyermeke is jár az iskolába akkor kérem a legidősebb gyermek lapja mellett egy külön papíron jelezze, melyik fényképen legyenek együtt a testvérek, és melyik fényképet szeretné szólóban, külön - külön kérni. Kérem a legidősebb gyermek testvéreit keresse meg az osztályaikban, és kisérje le Őket a fényképész autóbuszhoz. Kollégáink a Mi megrendelőlapunk, és az Ön egyéni kívánságának listái alapján teljesítik a kéréseket a megfelelő lap, és a felírt hátterekkel. Kérem Ön döntsön, melyik kép legyen a közös. Óvodás gyermekeknél az óvónővel, vagy a dadus nénivel is közölheti, vagy egy papírlapra írja fel kéréseit. Ha Önnek pici gyermeke van Őt is szívesen látjuk buszainkban, délelőtt. (télen parapetes, nem gázszagú készülékekkel fűtjük), A helyszínen is eldöntheti, laptopon megnézheti, a nyers felvételeket, és katalógusunkból háttereket válogathat. 

Az árakról: az Ön kezében levő megrendelő lapokon minden kívánság melett megtalálható a csomag darabszáma és az ára. A csomagok ára iskolánként, óvodánként változhat, az iskola, óvoda vezetősége dönt a pontos árakról. A legtöbb helyen általában 800 Ft (bruttó) egy fényképcsomag ára, (esetleg plusz - mínusz ötven - száz forint az eltérés). Mi minden egyes fénykép csomagot külön tasakba csomagolunk és APEH nyugtát csomagolunk mellé. 2014.szeptember 1.-től mindenkinek kötelező ON-LINE pénztárgépet használnia. Ez alól a fényképészek sem kivételek. Mi 2013 decemberében beszereztük .

Utórendelés lehetősége: Ha Ön kézhezkapta fényképcsomagját, a kép hátoldalán a felső sorban, balról - jobbra olvasva elöször a gyermek osztályának betűjelölését találja, iskolákban (pl:1A 012345) óvodákban a csoport sorszáma (pl: 1F 012345) található. (a nyugtán levő vonalkód nem azonos az Ön által bejelölt megrendelőlap vonalkódjával, ezért a nyugta száma alapján nem lehet utórendelni ) csak a fénykép hátán levő egyedi azonosító alapján.

Kérés: A fotóbusz belsejében "speciálisan zöld, CHROMA KEY GREEN háttér található, amit a fotólaborban számítógép segítségével eltávolítunk, majd egy második lépésben az Ön által kiválasztott hátteret, az aktuális évszámot, felirattal ellátott előteret készítünk. A három különböző rétegből készül el a kész kép, amit lézerrel fotópapírra levilágítunk. Kérjük ha lehet NE öltöztesse gyermekét zöld, vagy zöldes színű ruhába, mert kizárólag "zöld" háttérrel készülnek a fotók. A számítógép nem tudja tökéletes minőségben eltávolítani a zöld háttérről a zöld ruhás gyermeket. 

Bármilyen szín jól mutat, de pl: a hófehér, fekete, középszürke, tapasztalataink szerint, színes fotókon nem szerencsés.... Köszönjük

Ha óvodás gyermekének van kedvenc plüss játéka, hozza magával, Nekünk csak néhány figuránk van. Kistestvér, (pici baba), óvodás, de akár nagyszülők is jöhetnek, mindenkit szívesen lefotózunk, közös családi képekre.

Visszahívós telefonszámunk, ami NEM ZÖLDSZÁM, ezért nem vesszük fel. Nem hangposta és nem üzenetrögzítő. Kizárólag arra szolgál hogy Ön megcsörgeti, és bekapcsolt hívószám kijelző esetén tudjuk ki keresett, kit hívjunk vissza (egy másik telefonról). Elég kétszer megcsörgetni, majd letenni, senki sem veszi fel, de rövid időn belül munkanapokon, munkaidőben visszahívjuk, a Mi költségünkön. (hétvégi hívásokra az első munkanapon tudunk válaszolni).

Régebbi bekötésű vonalas telefonoknál, alapból nincs engedélyezve a hívószám küldése, ezt a szolgáltatónál lehet kérni. Mobil telefonoknál szinte minden csomagban engedélyezve van, ha Ön nem tiltatta le!

Csörgesse meg:

06 (30497 36 92

csak egy telefonközpont, ami megjegyzi a visszahívandó telefonszámot, elég 2 x kicsörgetni....

Természetesen munkanapokon (H-P 08-16 óráig, Sz-V zárva) a bolt vonalas (27) 345-246-os telefonszámán is elérhet ..

Megtekintések száma: 340 | Hozzáadta:: karcsi1
Összes hozzászólás: 0
avatar